Of u nu op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke openslaande poort voor uw woning of pand of naar een zijpoort die perfect past bij uw garage- of industriepoort; de Luxe-Line biedt in elke situatie uitkomst. De Luxe-Line is een veelzijdige poort die bij uitstek geschikt is voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Het totale assortiment aan panelen uit het sectionaalpoorten programma is te gebruiken als vulling voor het thermisch onderbroken aluminium Luxe-Line profiel. Zo maken wij een individuele poort, geheel op maat en afgestemd naar wens.

 • Satin Plano RAL 9016
 • Panelen verticaal
 • Gevuld met glas RAL 7016
 • Woodgrain Plancha
 • Woodgrain Ligna
 • Woodgrain Ligna in Sikkens
 • Woodgrain Ligna met gesatineerd glas
 • Woodgrain Ligna looppoort
 • Woodgrain Plano RAL 7016
 • openslaande poorten 10
 • Woodgrain Ligna RAL 7016
 • openslaande poorten 12
 • Satin Ligna RAL 7016
 • openslaande poorten 2
 • Woodgrain Plancha RAL 9001

De juiste uitstraling met openslaande garagepoorten

Bent u op zoek naar een klassieke of moderne poort? Of gaat u juist voor een industriële en trendy look? Met de enorme keuzes aan designs, structuren en kleuren, krijgt uw Luxe-Line altijd de uitstraling die u wenst.

Kozijn

De basis van elke Luxe-Line bestaat uit een hoogwaardig aluminium kozijn, standaard geanodiseerd of gepoedercoat in RAL 9016. Het kozijn is 58 mm dik en thermisch onderbroken, waardoor condens en kou volledig buitengesloten worden.

Vulling

De standaardvulling voor het kozijn bestaat uit 40 mm staalsandwichpanelen. De verzinkte panelen zijn gevuld met een hardschuimkern. Het is ook mogelijk om de profielen uit te voeren met beglaasde panelen voor meer lichtinval. Om de juiste uitstraling passend bij uw huis te creëren, zijn de panelen óók verticaal te plaatsen.

High-line panelen

40 mm staalsandwichpanelen standaard uitgevoerd in RAL 9016 met verschillende oppervlaktestructuren en designs.

Wood-line panelen

40 mm staalsandwichpanelen met een authentieke houtlook in verschillende designs.

Colour line stucco / S40

40 mm staalsandwichpanelen uitgevoerd in STUCCO met horizontale belijning en leverbaar in 18 standaard kleuren, dus zonder meerprijs.

Design-line panelen

40 mm staalsandwichpanelen uitgevoerd in verschillende kleuren en oppervlaktestructuren.

Vensters

De Luxe-Line is te voorzien van verschillende soorten vensters naar keuze. Een greep uit het assortiment:

Glasvulling

De Luxe-Line profielen zijn ook deels of geheel te voorzien van beglaasde vulling. Waarbij u keuze heeft uit diverse soorten glas, zoals HR++ glas of gesatineerd glas. Daarnaast kunt u nog veel meer zelf bepalen. Zo kunt u aangeven of de beglaasde panelen horizontaal of verticaal in de poort mogen komen. Ook kunt u kiezen om een (volledig) beglaasde poort mét of zonder tussenstijlen uit te voeren.

Kleur

Het standaard aluminium en gepoedercoate kozijn wordt, net als de standaard vulling, geleverd in RAL 9016 of geanodiseerd. Is een andere kleur van het kozijn of de vulling gewenst? Dan zijn deze tegen een geringe meerprijs altijd aan te passen. Zo sluit de kleur van uw Luxe-Line altijd aan bij de kleurstelling van uw woning of pand.

Download de brochure (Adobe PDF, 1.489 kB) 

Luxe-Line Single; als u gaat voor uitstraling én gemak

De Luxe-Line is een poort die u hét alternatief biedt voor een poort met looppoort. Een alternatief met betere isolatie en meer gebruiksgemak. De Luxe-Line Single is eenvoudig te combineren met bijvoorbeeld een bestaande garagepoort, maar is zeker ook een hoogwaardig alternatief voor alle buitenpoorten in uw garage of pand.

Luxe-Line Twin; dé duurzame openslaande garagepoort

Als u op zoek bent naar hoogwaardige onderhoudsvrije openslaande poorten, dan is de Luxe-Line Twin dé poort voor u. Design, isolatie en gebruiksgemak in één. Deze Luxe-Line is uitstekend toe te passen als openslaande garagepoort, een sieraad voor uw woning.

Design en duurzaamheid

De Luxe-Line Twin heeft de uitstraling van een traditionele houten openslaande poort, zonder de nadelen ervan.

Isolatie: géén koudebrug

Een goede afsluiting en isolatie van uw poort helpen onnodig warmteverlies, tocht en condens te voorkomen.

Gebruiksgemak

De Luxe-Line Twin is geheel aan te passen aan uw gemak, zo kunt u bepalen aan welke zijde u het looppoortdeel wilt. Daarnaast kunt u de Luxe-Line naar wens met asymmetrische poortdelen bestellen voor een nog grotere doorgang. Standaard is het looppoortdeel uitgerust met een krukset en cilinderslot. Het vaste deel is uitgerust met twee schuifsloten. Beide poortdelen zijn natuurlijk gelijktijdig te openen.

Perfect opgelijnd

De Luxe-Line biedt een passende en esthetische oplossing in iedere situatie. Door op een speelse manier met de eigenschappen van de Luxe-Line om te gaan, is ieder gewenst lijnenspel tussen de poorten uitvoerbaar.

Opties voor extra accessoires

- 5-punt sluiting voor extra veiligheid

- zonder drempel inclusief valdorpel

- poortdranger

- poortstopper looppoort

Montagemogelijkheden

Met de keuze uit zes montageprofielen is er voor iedere inbouwsituatie een optimale oplossing. Altijd een passende en snelle montage. Alle openslaande poorten worden standaard uitgevoerd met een 17 mm drempel om lucht- en waterdoorlaat te voorkomen. De montagemogelijkheden zijn ook uitvoerbaar zonder drempel, dan krijgt de poort een valdorpel.

Onze Berger Luxe-Line poorten worden op vakkundige wijze op maat vervaardigd. De productieprocessen zijn, met behoud van flexibiliteit, optimaal geautomatiseerd. Nauwkeurig geprogrammeerde machines staan garant voor exacte maatvoering en controleren de processen tot op de millimeter. Vanzelfsprekend maken wij bij de productie uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen.

Kwaliteit en maatwerk zijn immers onze standaard!


Een vrijblijvend offerte aanvragen