Servicepartners gezocht

Hoewel de afstanden in ons land in feite niet erg groot zijn, hechten mensen veel waarde aan de wetenschap dat technische assistentie nabij is wanneer er onverhoopt problemen ontstaan met de garagepoort. Vanzelfsprekend stellen onze klanten het zeer op prijs als storingen snel opgelost worden. Daar doen we dan ook alles aan, onder andere door te investeren in samenwerking met regionale montage- en servicebedrijven.

In het hele land heeft de Garagepoort Discounter klanten die gebruik maken van een door ons geleverde garagepoort. En elke dag komen daar weer nieuwe bij. Veel voorkomende werkzaamheden zijn daarbij de volgende, welke we gebruikelijk uitbesteden aan servicepartners in de omgeving:

  • Leveringen
  • Montages
  • Controlemetingen
  • Reparaties
  • Onderhoudsbeurten

Word onze servicepartner in uw regio

In heel België zijn we op zoek naar partners die montages, onderhoud en reparaties in hun regio kunnen verrichten. Wilt u weten hoe uw bedrijf kan profiteren van het bereik van de Garagepoort Discounter? Bel dan +32 (0)14 397837, of vul onderstaand formulier in om zo snel mogelijk gezamenlijk de mogelijkheden van samenwerking te bekijken.

Contactgegevens
Bedrijfsnaam Verplicht veld
Plaats Verplicht veld
Naam contactpersoon Verplicht veld
Telefoonnr Verplicht veld
E-mailadres Verplicht veld
Opmerkingen
    Verplicht veld Verplicht veld