U wilt uiteraard graag helder en duidelijk weten hoe Garagepoort Discounter te werk gaat, en wat u kunt verwachten wanneer u voor een product van Garagepoort Discounter kiest. Van een gat in uw muur naar een prachtige garagepoort in zeven stappen.

Als u een offerte wilt ontvangen

  1. Vul onze unieke prijscalculatie in volgens uw specifieke situatie en voer de berekening uit. Wijzig eventueel opties om tot een optimale configuratie te komen.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in voor een gratis, uitgebreide offerte, welke Garagepoort Discounter u per e-mail toestuurt en zestig dagen geldig is.

Als u een order plaatst

Indien u zich kunt vinden in een offerte van Garagepoort Discounter, zijn onderstaande stappen van toepassing.

  1. Goedkeuring van de offerte geschiedt door ondertekening en retourzending via mail of post.
  2. Na betaling van de offerteprijs wordt de bestelling wordt in behandeling genomen.
  3. Wanneer uw bestelling geproduceerd is, en klaar voor levering, neemt het vervoersbedrijf +/- 2 dagen voor levering contact met u op over de exacte datum.
  4. Het lossen van één garagepoort duurt meestal niet langer dan een kwartier.
  5. De montage van de garagepoort kunt u doen o.b.v. de uitgebreide handleidingen die bij de garagepoort geleverd worden. Desgewenst kunt u hier ook de digitale handleidingen en installatievideo's raadplegen.

Uiteraard kunt u ons te allen tijde bellen om met één van onze medewerkers de precieze details van uw situatie te bespreken. Of stuur ons een e-mail, en uw vraag wordt snel beantwoord.