Kan ik Garagepoort Discounter bellen?

Uiteraard! Wij begrijpen het belang van persoonlijk contact bij een investering in uw huis en stellen het zeer op prijs wanneer u telefonisch contact opneemt. Zelfs buiten kantooruren (tot 19:00u) en op zaterdag (van 9:00u tot 15:00u) zijn wij bereikbaar voor iedereen – nieuwe en bestaande relaties. Het telefoonnummer is +31 (0)85 1305300.

Kan ik zelf de maten van mijn garagepoort opnemen?

Het zgn. inmeten van een poort vereist enige nauwkeurigheid, maar is over het algemeen betrekkelijk eenvoudig. Wij van Garagepoort Discounter zijn niet verantwoordelijk voor het foutief inmeten van de maten. .

Kan er afgeweken worden van een standaardmaat?

Om lage prijzen aan te kunnen bieden zijn de garagepoorten geproduceerd vanuit vaste standaardmaten. Hierdoor is een afwijking in breedte of hoogte niet mogelijk. Indien u hierover niet beschikt, bieden wij een speciaal formulier voor niet-standaard maten..

Kan ik zelf mijn garagepoort monteren?

De Berger Select-Line garagepoorten zijn zodanig ontworpen, dat het voor de particuliere afnemer zeer gemakkelijk wordt de poort zelf te installeren. Dit komt omdat, in tegenstelling tot de meeste andere garagepoortmerken, de producten van Berger in hoge mate zijn voorgemonteerd. U krijgt geen duizelingwekkend bouwpakket geleverd, maar een overzichtelijk pakket met een beperkt aantal componenten die aan de hand van een duidelijke, geïllustreerde handleiding gemonteerd kunnen worden.Voor digitale handleidingen en installatievideo's van de Berger garagepoort, zie de documentatie..

Moet er iemand thuis zijn tijdens de levering?

Er moet tenminste één persoon aanwezig zijn om het ontvangstbewijs te ondertekenen bij levering.