Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u uw garagepoort zo lang en probleemloos mogelijk kunt gebruiken, met onder andere poorten van hoogwaardige kwaliteit en deskundige monteurs.

Toch zijn problemen nooit helemaal uit te sluiten en zitten ongelukjes nu eenmaal in een klein hoekje. Garagepoort Discounter houdt daar rekening mee, en heeft voor die onverhoopte gevallen een professioneel en snel inzetbaar team van servicemonteurs klaarstaan. Ook hebben we nauwe banden met een aantal gespecialiseerde service- en montagebedrijven op diverse plaatsen in Nederland, zodat u altijd en overal snel geholpen kunt worden.

Service aan huis

Storingen en garantie

Ondervindt u problemen met uw garagepoort, of heeft uw poort een beschadiging opgelopen? Neemt u dan snel contact met ons op en u bent verzekerd van een adequate behandeling en oplossing. U kunt ons hiervoor altijd benaderen via e-mail of telefoon.

Omruilgarantie: Binnen de geldende garantietermijn, kunt u defecte onderdelen indien mogelijk opsturen naar ons, waarna we meteen een vervangend onderdeel terugsturen. Zonder gedoe, en zonder kosten!

Wat te doen bij de volgende storingen
Storing Mogelijke oorzaak Maatregel
De poort zakt of stijgt iets, na stopzetten van de poort Veerspanning is niet juist Raadpleeg onze technische dienst
De poort maakt veel geluid bij op-en-neergaande bewegingen Drooglopen van de geleidingsrollen Geleidingsrollen invetten
De poort reageert niet op de bediening van de afstandsbediening Storing in de stroomvoorziening Schakel alle verbruikers uit en raadpleeg onze technische dienst
De poort hangt scheef De kabeltrommel of aluminium koppeling is verdraaid Raadpleeg onze technische dienst

Ligt de storing wat ingewikkelder, dan maken we een afspraak met u voor inspectie. En als het even kan repareren we het defect natuurlijk onmiddellijk. De servicemonteur beoordeelt samen met u ter plaatse of er sprake is van een gegronde garantieclaim. Wel zijn we genoodzaakt de kosten voor arbeid in rekening te brengen.